Beoordelingen van De Bengel Eindhoven

Recente recensies van De Bengel Eindhoven

5 sterren na 256 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en keurig op tijd bezorgd! Lekker gegeten weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd bijzonder goed en zeer warm bezorgd door een aardige bezorgster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was super en meer dan zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super! complimenten 5 sterren Tevens een tip of er bij bestelling plaatsen ook de mogelijkheid kan komen zodat je fooi kunt geven voor de bezorger. . Tot de volgende keer Gr fam strijbos

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant zelf !! Zelfs het stokbrood was nog warm en knapperig , echt toppie

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, afhalen zonder wachten

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede site. Veel keus. Goede bezorging en heerlijk eten. Vers en warm.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was top! Voor herhaling vatbaar!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Jammer niet gezellig bij jullie hopelijk snel wel weer!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en nog heerlijk warm

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd op tijd, en super goed.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beleving van een avondje uit eten, kan helaas niemand thuis evenaren. Toch is het eten van de Bengel daardoor niet minder. Hier nu 2x eten besteld en het eten heeft dezelfde kwaliteit als in het restaurant. De temperatuur van het eten is ook uitstekend. Zeker een aanrader !

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker. Netjes op tijd bezorgd.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker gewoen goed

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor herhaling vatbaar 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben spareribs en biefstuk medium besteld. Het was heerlijk!!! Alles lekker warm, de biefstuk was perfect. Alles mooi op tijd bezorgd!!! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben zo blij dat De Bengel zijn producten bezorgd. Op zo'n manier kunnen wij ook tijdens de lockdown van de heerlijke maaltijden genieten. De kwaliteit van het eten was heel goed en de bezorging snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarschijnlijk door langere "transporttijd" (meerdere adressen?) maaltijd niet meer echt warm en frites lauw, slap en weinig cajunkruiden (was maar net gaar) hele andere ervaring dan vorige keer, toen was alles top! Bezorging was wel op de tijd zoals beloofd en spareribs en salade waren lekker.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gewoon lekker eten op zijn Bengels. De porties ruim voldoende friet zeker voldoende alles erbij zelfs de kruidenboter was meer leek wel als in het restaurant zelf (voor een normaal mens alsnog genoeg dan maar ik ben echt een sucker voor jullie kruidenboter) . We wonen kwartiertje rijden van de Bengel af maar was goed verpakt dat alles nog warm was. Dat heeft ons al die tijd tegen gehouden om eerder te bestellen, zal het nog warm zijn, ja dus, en wij zullen daarom zeker vaker bestellen !! Maar uiteraard hopen we gewoon dat jullie snel weer open mogen dan komen we eten.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was wederom genieten! Bestelling kwam op tijd en de osehaas was warm en mals en de rest ook!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Zoals altijd en thuisbezorgd dus ook. Goede service en op tijd bezorgd!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op tijd en nog goed warm

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en eten was super lekker en goed op temperatuur! Top service van een top restaurant!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk! Goed ingepakt zodat alles op temperatuur blijft! Een dikke tien!!!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, maar dat is het altijd bij de Bengel. Bezorging super, op tijd, alles goed warm en netjes ingepakt.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte levering, optijd, warm, vlees heerlijk mals en genoeg frietjes. We hebben heerlijk gegeten zoals we van de Bengel gewend zijn :)

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We eten regelmatig bij de Bengel en dat is altijd goed. Nu voor het eerst een keer besteld en laten bezorgen en dat was super geregeld. Friet apart in een papieren zak waardoor deze niet te slap was geworden en een lekkere salade erbij in afgesloten bakjes. Lekker gegeten!! En netjes op tijd bezorgd :)

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten stond klaar op bestelmoment, en was ondanks de kou en transport per fiets nog goed warm toen toen ik thuis kwam. Flinke porties, lekkere kwaliteit! Zeer tevreden

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top en de bezorger was er op het afgesproken moment! 👍

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijke bezorgster.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten en op de minuut af waren ze op tijd met de bezorging. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. De 1e keer dat we voor bezorging kozen. Goed ingepakt, alles nog lekker warm. Lekker warm vlees. Sausjes en de lekkere salade van de Bengel. Voldoende friet. Dus , helemaal geweldig. Zullen we vaker doen.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd op tijd geleverd, was echt nog heel warm rn smaakte heerlijk! Enige minpuntje 3 kleine bakjes sauss voor 3 personen te weinig. Maar voor de rest echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee menu besteld was lekker en warm Bezorger was vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte prima en het was mooi op tijd zeker voor herhaling vatbaar

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten! Zeker een aanrader! Het was echt precies op tijd geleverd en ook goed verpakt. Wij gaan dit zeker vaker doen!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd nog gebeld of mijn bestelling wel klopte. Dit vond ik erg handig omdat ik per ongeluk teveel frietjes had besteld. Super service 👍🏻

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en alles was warm en heel lekker , top !!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Malse spareribs en ze waren perfect op temperatuur!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en mooi op tijd!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker , mooi op tijd en klopte precies. Bedankt

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak/structuur vis ok.. sausjes matig.. had originele smaak verwacht. Voor die prijs 42,50€ schaaltje warme groenten verwacht.. nu hangt er n Snack sfeertje om heen. Jammer

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed top en lekker 😋😋

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verpakt en mooi ruim op tijd met bezorgen.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd! Mis natuurlijk wel de gezellige sfeer die bij jullie in de zaak hangt!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! En precies optijd bezorgd.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben nu voor de 2de X spareribs spicy en een broodje hamburger besteld. De spareribs zijn zo ontzettend mals. Echt heel lekker. En de hamburger is ook echt lekker. Het vlees van de hamburger is super. Dan krijg je er ook echt veel cajun frietjes bij. Meer dan genoeg. En dan ook nog die lekkere salade! Alsof we in de Bengel zelf zitten. Op tijd bezorgd en het was nog echt warm. Al met al top.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Goed en lekker eten. Prijs en kwaliteit is prima in verhouding

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker Precies op de afgesproken tijd geleverd Super Volgende keer zou ik het weer doen

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld ze komen precies op tijd en wederom voortreffelijk hoe alles ingepakt is en heerlijk smaakt. Kortom TOP

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd en heel goed van kwaliteit,zoals ik van jullie gewend ben maar als klein puntje te zout

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sparerib besteld maar die kwamen zo uit de magnetron waren echt niet knapperig of lekker bruin Smaak was op zich oké maar je mist toch wat als ze niet beetje krokant/bruin zijn.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Snel geleverd en het eten was net zoals in het restaurant 😍

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede bezorging! Gewoon perfect!!!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bengel zoals het altijd is, gewoon goed! Ruime porties en het eten was nog goed warm toen het bezorgd werd, wat netjes op de afgesproken tijd was. Top!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Zoals vanouds.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was gewoon erg goed, evenals een aantal weken geleden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles was netjes verzorgd en de bezorging was goed geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals heerlijk malse spare ribs en mixed grill. En weer de heerlijke bengeldressing gekocht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld, met werk besteld en alles was netjes per gerecht verpakt. Zo kon iedereen zonder zoek en deelwerk beginnen aan zijn maaltijd. Top service!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg goed!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eenvoudig bestelproces, bezorging precies op tijd, kwaliteit van het eten zoals we gewend zijn bij de Bengel. Helaas geen groenten bij het gerecht. Prijs/kwaliteit voor thuisbezorging aan de hoge kant.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was stipt optijd en het eten was super! De ossenhaas was heerlijk mals en de spareribs vielen van het botje af. Voor herhaling vatbaar!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

deh wa verekkes lekker weer. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten ook gisteravond weer heerlijk, mooi op tijd geleverd en het was lekker warm. Echt top, kunnen er velen nog wat van leren!!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en alles was goed warm! Aanrader!!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag laten bezorgen! Super netjes alles goed apart verpakt en mooi op de aangegeven tijd bezorgd! Het was super lekker en de spareribs weer van top kwaliteit heerlijk super mals. Zeker weer voor herhaling vatbaar

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt mega lekker en echt waar voor je geld. De burger was top de friet heerlijk en de spareribs veel beter dan van een “spareribketen”

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis uit eten. Geleverd volgens planning, netjes verzorgd en lekker.. Zeker een aanrader.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prachtig op tijd, had iets warmer gemogen, maar ah gezien de afstand zeker voor herhaling vatbaar

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een super lieve mensen daar! Ik had even wat pech me go-sharing scooter en ze gingen naar buiten voor steun en eventueel hulp. Natuurlijk DE SPARERIBS goddelijk !! En veel cadeautjes in the bag #imlovinit

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker en goed op temperatuur , en afgeleverd op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was perfect op tijd. De spareribs waren nog goed van temperatuur. Het vlees van de mixed grill was aan de koude kant. Dat deed helaas af aan de smaak!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, keurig verpakt. De vlees, vis en salade waren zoals normaal in het restaurant. De frietjes waren echter slap en lauw. Zagen er totaal niet smakelijk uit en smaakten ook niet. Jammer, maar voor dit bedrag bestel ik een volgende keer elders lekkerder eten.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk spare ribs laten bezorgen. Super mals, mooi op tijd bezorgd. Zeker een aanrader

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, omdat we hongerrrrrr hadden😜 en lekkerrrrrr. Alleen jammer dat je op de website geen fooi toe kunt voegen.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker zoals altijd, lekker veel en goed, snelle service ook

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is top, meerdere malen hier besteld. Blijf het ook doen!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zoals gewoonlijk super en meer dan genoeg!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het waren heerlijk malse spareribs en ruim voldoende frietjes. Ga zo door!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is altyd goed bij de bengel Keurig op tijd Ga zo door supper

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heerlijk!!! Zo ontzettend mals, niet normaal!!! Het stokbrood waren ze vergeten maar na één belletje stonden ze binnen een kwartier weer aan de deur.. Super snel opgelost en lekker gegeten. We gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor de 2e keer goed bevallen, dus tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd ook prima op tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed als altijd alleen waren (ondanks verzoek bij bestelling voor extra check) er 2 sauzen niet aanwezig waarvan 1 er nog los van is bijbesteld (en dus extra is betaald).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en alles was lekker! Ook was het veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker optijd bezorgd en nog lekker warm . Bestellen zeker vaker hier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect ..en heerlijk zoals altijd

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was gewoon perfect! Netjes op tijd bezorgd en het eten was ècht heeerlijk... Bedankt!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect alleen hamburger was niet zo warm misschien een tip het vlees apart in folie te doen ipv op een koud broodje maar alles was heerlijk

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat we besteld hadden was lekker!!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en alles was nog goed warm!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Super lekker gegeten. Volgende X bestellen we hier weer.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, precies op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

net zo lekker als we al gewend waren, prima bezorgservice!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk malse spareribs met een geheel verzorgde maaltijd! Sausjes, salade, servetten en doekje voor je handen zat er allemaal bij. Top!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en optijd bezorgt! Grote porties alleen helaas de stokbrood met kruidenboter vergeten! Verder alles in orde

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hachee was heerlijk. Een aanrader !

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sterretjes werken niet. Dat mag 2x alle sterretjes zijn. Het eten was prima in orde en het heeft iedereen uitstekend gesmaakt. Ook de bezorging was goed, een minuut of 10 voor de afgesproken tijd. Alles was ook goed verpakt en het bleef lang genoeg warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd volgens afgesproken tijd. Heerlijk gegeten

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede hoeveelheid. Echt waar voor je geld.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs! Goed geregeld met afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk warm! Knapperige frietjes, de allerlekkerste en smaakvolle spareribs. Aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op aangegeven tijd bezorgd, alles was super. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor de tweede keer. Bezorging was op tijd en vriendelijk. We bestellen zeker nog een keer!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade krokante garnaal was wat karig en de friet klef. Biefstuk wel lekker medium gebakken en een groot stuk. De Bengel is beter om te eten in het restaurant. Eten vers houden bij bezorging is toch moeilijker..

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben ontzettend lekker gegeten gisterenavond. De bezorging was exact op tijd en hield rekening met slapende kinderen door aan te kloppen zoals gevraagd. Het eten was van goede kwaliteit en smaakte zoals bij de bengel zelf. Helaas wel wat teleurstelling over de hamburger, deze was wat taai en droog. Voor de rest niets te klagen en voor herhaling vatbaar!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker malse spare ribs en de smaak was voortreffelijk lekkere friet en het bekende bakje sla erbij heerlijk gegeten

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd en lekker. Ook de vraag naar bijzondere opmerkingen en vragen werd goed opgepikt. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en voelde als uit eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker en zelfs bij afhalen is het thuisgekomen nog heel goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hele goede seevice lekker eten net of als bij de bengel en lekker hoed warm slkes aangeleverd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, kwaliteit zoals we van de Bengel in het restaurant gewend zijn. Ook de bezorging was vriendelijk en ruim op tijd. Top!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, lekker van smaak en ook nog warm als je thuis bent. Aanrader!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, spareribs als van ouds, vielen letterlijk van het bot. Garnalen spiesjes ook top. Genoeg en lekker wat wil je meer. 18:30 gevraagd te bezorgen en 5 min voor tijd geleverd, dat zie je ook niet overal.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service, foutje in bestelling snel en zorgvuldig herstelt. De bengelburgers waren zoals in het restaurant geweldig.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een bezorging met een lach! Het eten was heerlijk en van goede kwaliteit. Een echte aanrader!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, jammer dat dit thuis moest gebeuren . Complimenten we hebben ervan genoten.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat we helaas nu bij jullie kunnen komen eten het maar lekker in huis gehaald! Het was heerlijk warm nog super kwaliteit ook nu dat het bezorgd word! Een echte aanrader!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super ! Precies op tijd bezorgd en het was erg lekker , grote zak friet erbij voor herhaling vatbaar

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd, Warm Overheerlijk.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al het eten was nog lekker warm na de bezorging. Precies optijd en de kwaliteit goed! Spare ribs vaker gegeten maar deze keer vielen ze echt van het bot!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten...alsof we bij jullie in het restaurant zaten. Misschien is er een mogelijkheid om de soep anders te leveren. Deze had gelekt en hierdoor zat veel onder de soep. En we hadden een broodplank besteld maar kregen brood met kruidenboter. Maar zoals ik al zei...we hebben er heerlijk van gegeten.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Complimenten voor de heerlijke gerechten. Eten was nog erg warm toen we thuis aankwamen, zelf frites was nog heerlijk warm. Alles was netjes verpakt en stond op het afgesproken tijdstip klaar. Gaan we snel nog eens doen.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipte bezorging op de gevraagde tijd. Heerlijk eten zoals je gewend bent van De Bengel. Goed ingepakt en dus heerlijk op temperatuur geleverd. Aardige en beleefde bezorger.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je niet bij de biefstuk als je deze aanklikt, hoe deze gebakken wil hebben. Dit is wel op te lossen door het bij de opmerkingen te vermelden. Bij de truffelburger mag best bij komen te staan dat deze medium rare wordt gebakken., zodat men kan aangeven of de burger moet worden doorgebakken. Ik kan niet tegen rauw vlees krijg hier als ik niet meteen anti-worm tabletten pak wormpjes van en ontzettende maagpijn. Gelukkig had ik tabletten in huis maar heb voor de zekerheid zelf de hamburger nogmaals in de pan verder gebakken zodat hij niet meer rauw was. Daarnaast staat er dat er bij iedere gerecht diverse sausjes worden geserveerd. We kregen in totaal 3 bakjes saus voor 4 personen. We hadden eigenlijk verwacht dat we per persoon 3 bakjes zouden krijgen of op zijn minst 6 bakjes in totaal. Wij vinden het altijd super bij de Bengel maar of we nogmaals thuis laten bezorgen daar moeten we nog een keer over nadenken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Fijn om weer de Bengel smaak te proeven. Alles goed warm en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima Mooi op tijd en nog warm Als we niet naar de bengel kennen komt de bengel bij ons

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en goed geregeld bij het afhalen!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Goed warm en op tijd bezorgd

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als in t restaurant zelf altijd top eten en goede service!!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en erg lekker. Zoals je bent gewend in het restaurant zo krijg je het ook thuis.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was precies op de gevraagde tijd geleverd. Goed op temperatuur en lekker als altijd!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen de tijd bezorgd. Alles was warm. Zelfs na het eten van het voorgerecht! Was het hoofdgerecht warm. En ja de spare ribs mals en heerlijk gekruid!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoeg keuze op de kaart. Bezorging was precies op tijd. Eten was warm bij aankomst. Het was net of we gewoon bij de Bengel waren, zo goed smaakte het eten thuis. We hebben erg lekker (uit)gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Bezorger mooi op tijd. Enige suggestie zou zijn verpakken in karton ipv plastic.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere gerechten. Met name de spare rib was lekker mals en gleed zo van het bot. Super.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een uitmuntend stukkie rib, maar die frieten konden beter. Heb genoten!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Avondje genieten

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was nog heerlijk warm. Vlees was lekker mals. Het brood was goed vers en de kruidenboter en saladedressing hadden de smaak zoals we gewend zijn van de Bengel. Frietjes waren een beetje slapper, maar dat is logisch bij een bezorging vinden wij. Ondanks dat was de friet nog steeds genieten. We zijn blij dat we de Bengel een beetje hebben kunnen steunen in deze tijd. En het eten was écht genieten! We zijn thuis uit eten geweest voor ons gevoel.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein foutje gemaakt,maar dit direct opgelost!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles werd precies op tijd bezorgd en het smaakte heerlijk! Wij gaan hier zeker vaker bestellen :D

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Vlees van de spareribs viel van de botjes af, zo mals was het. Alleen de frietjes waren wat slap maar alles was nog goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging! Precies optijd geleverd! En het eten was heerlijk zoals je gewend bent als je uiteten gaat bij de Bengel! Warm, mals en perfect gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal top geregeld. Lekker de bengel in huis gehaald met de kwaliteit zoals je dat in het restaurant bracht. Keurig netjes op de aangegeven tijd bezorgd en warm. Heel de eettafel stond vol lekkere gerechten.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op de afgesproken tijd bezorgd en heerlijk gegeten zoals we gewend zijn van De Bengel

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer thuis laten bezorgen en de kwaliteit was net zo goed als in het restaurant. Top!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom lekker, en keurig op tijd. Top!!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! 👍🏼

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijn top de salade ook en de Cajun frites ook.. maar jammer dat er bij 5 porties spare ribs maar 1 bakje knoflook 1 bakje ketchup en 1 bakje mayonaise bij zat... ik denk dat dat ook fout gegaan is.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs / kwaliteit is in balans. Basis burger zonder veel poespas. Lekkere salade met krokante spekjes en een heerlijke dressing. Frietjes met of zonder kruiden en daarbij nog 3 sausjes geserveerd. Compleet dus voor een prima prijs.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Goed warm en veel eten.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en nog thuis bezorgd ook wat wil je nog meer wij zijn dik tevreden

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit Goed op temperatuur Prima levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten was goed. Spareribs waren erg mals. Biefstuk smaakte ook erg goed. Salades en sausjes waren prima. Bezorging was goed op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en snel door een leuke bezorgster afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suppper supper lekker gegeten. echt een heerlijke afsluiter van herfst vakantie... en top team en top eten.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd maar had zoiets van als ik daar zit is het lekkerder haha

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd. Een tip: kroepoek niet bij het warme eten in de box doen. Deze word namelijk taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en goed eten. Soep waren ze vergeten maar dit werd snel opgelost.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren perfect op tijd. Het eten was heerlijk, zoals altijd bij jullie. We gaan zeker nogmaals bezorgen. 1 klein minpuntje De frietjes waren ietskes slap, als deze net iets langer doorgebakken waren waren ze perfect. Wellicht de zak ook openlaten waarin de friet verpakt wordt. Zodat het niet gaat condenseren.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten besteld en laten thuisbezorgen het was goed warm en heerlijk zoals altijd

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten was prima verzorgd echt een aanrader

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om ondanks de sluiting van de horeca alsnog te kunnen genieten van het lekkere eten van de Bengel. Heerlijke garnalencocktail en spareribs volledig verzorgt met sausjes, veel friet en de bekende salade. De Bengel is sowieso een aanrader maar zeker ook te bestellen. Zou willen dat dit altijd een mogelijkheid was!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was te laat.en de ossenhaas was koud.de rest was okay.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heeeeeerlijk gegeten. Eten is goed warm bij aankomst, bezorger was vrolijk! Ik zeg tot de volgende keer maar weer :)

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, goed warm, we hebben er lekker van zitten eten. Voor herhaling vatbaar👍

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de Bengel; maar dan thuis! Stipt op tijd, ruime porties heerlijke cajunfrites, de vertrouwde Bengel dressing op de salade en uiteraard de allerlekkerste sparring ter wereld. Bedankt!!! We weten jullie te vinden!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker! De ossenhaas was perfect gebakken en heerlijk mals. Goed verzorgd en netjes verpakt. Verliefd op jullie dressing.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super warm Heerlijk gegeten Goede service

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top. Warm. Lekker. En goeie service.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gewone frietjes bij de kip ontbraken.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden eten laten bezorgen op meerdere adressen zodat we to ze bruiloft mooi af konden sluiten. Netjes van te voren even gebeld hoe we dit het beste konden regelen en ze hadden zelfs meerder bezorgers ingezet om alles op hetzelfde tijdstip te bezorgen. En super goed gegaan, perfect op tijd. En ondanks het bezorgen en de plastic bakjes was het eten echt super lekker. Wel moeilijk om dan de gangen in de juiste volgorde op te eten ;-).

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden eten laten bezorgen op meerdere adressen zodat we to ze bruiloft mooi af konden sluiten. Netjes van te voren even gebeld hoe we dit het beste konden regelen en ze hadden zelfs meerder bezorgers ingezet om alles op hetzelfde tijdstip te bezorgen. En super goed gegaan, perfect op tijd. En ondanks het bezorgen en de plastic bakjes was het eten echt super lekker. Wel moeilijk om dan de gangen in de juiste volgorde op te eten ;-).

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Mix besteld van spare ribs. Enige minpunt was, dat het verschil in smaak (zoet of pittig) niet was aangegeven, maar ook niet duidelijk te proeven was.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle, vriendelijke bezorging!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de heerlijke spareribs, Cajun frietjes en salade!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij komen regelmatig in de zaak op het stationsplein in Eindhoven. Het eten en de service zijn daar altijd top. Het is mooi te zien dat ze dat nu doorgetrokken hebben naar de nieuwe service verlening, het thuisbezorgen.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed! Bezorging precies op tijd. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb vandaag voor de eerste keer eten laten bezorgen door de bengel Eindhoven. Ze waren mooi op tijd en het eten was warm. En echt heerlijk gegeten!! Binnenkort wéér. Echt voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Levering op tijd en het eten was super. Ondanks het bezorgen was alles warm vers mals en lekker. Gaan we zeer zeker vader doen. Succes de komende periode

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service goed begin van de herfstvakantie met de Bengel thuis (-: Kinderen waren alle 3 verrast. Mischien volgende keer de frites zakken open houden dan word de frites niet zo zacht. voor herhaling vatbaar. En hopelijk weer snel eten in het restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vanavond de beste Spareribs ooit gegeten!! Super snelle bezorging en super lekker!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, op tijd bezorgd!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste de verrassing bij het kindermenu en en de friet was koud

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijke bezorging!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker! Bezorging ook optijd met aardige jongen! Top!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer dat we online besteld hebben en mee naar huis genomen en het was zeker voor herhaling vatbaar alles was goed warm en smaakte lekker👍

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk. Zou ook fijn zijn als het ook thuis bezorgt kan worden

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg Lekker en snel klaar !

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, alleen jammer dat de stroganoff saus er niet bij zat.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit keer een afhaalbestelling die mooi op tijd klaar stond. Het eten was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg jammer voor mn zoontje van 5 dat we een kindermenu bestelle en bij thuis komst zien we dat er geen verassing bij t menu zit.. Dat telt voor een kind. Eten was prima verder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

bestelling was warm, goed ingepakt en alles was goed gaar. Heerlijke schnitzels en spare-ribs zoet. Ook de salade in de bakjes waren prima. Een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren echt niet zoals ik ze gewend ben bij de bengel. Heel droog en taai en weinig smaak. Er zit ook een heel homp vlees aan de spareribs wat ik eigenlijk nooit gezien heb bij spareribs. Prima dat je veel vlees krijgt voor je geld, maar dan moet het wel goed te eten zijn :)

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

spareribs vielen tegen,leken wel opgewarmde stukjes die over waren.Gedeelte erg droog en andere helft behoorlijk vettig.Ook de sla leek niet vers en erg weinig dressing.absoluut niet zoals we gewend zijn.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Al jaren gaan wij eten bij de bengel in het restaurant. Altijd super tevreden geweest dus dachten we halen een keertje af. Helaas waren de frietjes koud, en de salade was helemaal bruin en slap. we hadden een brood plankje erbij besteld maar kregen maar 4 stukjes brood maar wel 6 bakjes met saus?? helaas geen aanrader. De volgende keer eten we wel weer gewoon in het restaurant.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ben wel redelijk bekend met de spareribs bij de bengel en heb ze meerdere keren gehad. Deze keer vielen ze helaas wat tegen omdat ze heel droog waren en weinig smaak. Ik ben benieuwd hoe ze de volgende keer zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk online bestellen en betalen , en heerlijk gegeten

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kanker lekker

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld! De vorige keer in Nuenen een maaltijdsalade gehaald. Deze vond ik toen qua portie wat weinig, heb dit ook als feedback gegeven. Deze keer in Eindhoven een grotere portie. Voldoende en erg goed gegeten weer!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Heerlijk genoten van een perfecte Argentijnse Ossenhaas, met de overbekende en overheerlijke cajun frietjes!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren top. Vergelijkbaar met normaal in het restaurant. Friet en salade waren ook vers en van goede kwaliteit. De bengel burger viel tegen. Was een broodje met burger en saus. Zat verder niks op.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb jullie spareribs nogmaals opgewarmd in mijn Green Egg, smaak was goud. Als jullie nu eens een spareribs expres opzetten, bereid met de GE, dan moeten jullie toch goud in handen hebben??

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor 8 personen eten besteld. Kon het binnen een half uurtje ophalen. Al het eten was nog lekker warm en smaakte goed.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt superlekker

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, maar verrassend veel; voor mij persoonlijk zijn kleinere porties meer gewenst