Beoordelingen van De Bengel Eindhoven

Recente recensies van De Bengel Eindhoven

5 sterren na 513 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben eten thuis laten bezorgen en alles zag er weer super uit, prima verzorgd en alles net zoals in het restaurant. Top service en alles was heerlijk. Hopelijk tot snel weer in het restaurant zodra het weer mag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker,nog warm en levering optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en alles netjes verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het deze keer heel slecht de saus van de mosselen heel waterig. ( geen smaak aan) En stokbrood kei zacht en wit nog erg jammer .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, alles warm knapperig en vers super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snelle bezorging !

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren een stoofpotje besteld, echter die was wel heerlijk, waren het niet dat de friet lauw was en sommige frietjes waren zelfs koud. ook had ik de indruk dat de friet niet vers was. De bezorging van dit alles was zoals gewoonlijk wel mooi op tijd maar dat valt dan in het niet met de kwaliteit van het eten in dit geval de warmte daarvan. Dat is jammer, hoop dat het volgende keer weer zoals gewoonlijk heerlijk warm is, want dat is wel degelijk een aandachtpunt!!!!!!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd precies op de aangegeven tijd bezorgd en was nog heel goed warm. Het eten smaakte heerlijk!!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd, warm, goede porties en lekker

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker alleen jammer dat er niet na de opmerking gekeken word.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd. Netjes coronaproof bezorgd. Heerlijk warm en goed verpakt.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt lit. Alleen jammer dat ik teveel gevreten heb... Kudos voor dit feestmaal 💪

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd, eten goed verpakt. Het was heerlijk- grote porties en lekker eten! We bestellen zeker vaker bij de bengel!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de tekst in OPMERKINGEN niet gelezen is, waarin ik vroeg om een goed doorbakken burger. Totaal niet gebeurd.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Stipte bezorging op de gevraagde tijd. De spareribs waren nog bloedheet! Een aanrader!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de frites taai en koud

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en op tijd!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Goed, warm, vers en lekker eten. 100% aan te raden.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij zijn dik te vreden

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, goed verwarmd aangekomen, keurig op tijd! complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel goed vriendelijke dame, en het eten was heerlijk, zeker voor herhaling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en de bezorging was mooi op de afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste spareribs gegeten sinds jaren!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastische service. Ik stond in Nuenen om af te halen, maar had per ongeluk in Eindhoven besteld. Geen probleem, in Nuenen ging men meteen voor ons aan de gang, en zij belden ook naar Eindhoven om dit door te geven, Klasse, snelle service en heerlijk eten!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede serives was lekker mals vlees

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was netjes op tijd, even bellen bij de poort was geen probleem dus hele goede service. Alleen jammer dat we 2 porties Cajun friet en 1 normale hadden besteld en 1 grote zak kregen met alleen Cajunfriet.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer goed Kom al lang daar Maar nu om af te halen Altijd goed eten 👍👍 En als we weer mogen ook gezellig

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Heerlijk gegeten

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten toppie

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, te vroeg zelfs. Kwaliteit spareribs, vlees valt letterlijk van het bot. Friet lekker, niet slap en warm. Was weer heerlijk...

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ruim op tijd en het eten was nog goed warm en net zo lekker als in het restaurant.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was écht heerlijk, mijn complimenten. Het was wel jammer dat o.a. de frietjes koud waren bij aflevering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd en alles is netjes verpakt!! Al meerdere keren besteld en gaan het zeker nog vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker en op tijd. Wij vinden het telkens weer een feestje als we bij jullie bestellen. Super bedankt weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Gemakkelijk te bestellen en op te halen. Alles top geregeld. Kwaliteit die we van de bengel gewent zijn.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was precies op tijd klaar! Heerlijk gegeten en gezellig personeel! ;)

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele aardige bezorger, eten was nog goed warm ondanks de toch wel flinke afstand van de stad naar ons! Heel goed ingepakt en flinke hoeveelheid, we gaan er straks ook nog van smullen voor de lunch! We gaan zeker nog eens bestellen hier.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren heerlijk, nooit eerder zo geproefd. Portie is wel ruim. We hadden aan één portie samen ook genoeg gehad. Frietjes niet op. Salade was ook lekker. En alles was netjes en goed verpakt. Complimenten.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en voor de verandering niet opgehaald maar thuis laten bezorgen super service

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, het waren vijf sterren als de frietjes wat minder zacht waren, hoewel ik niet zou weten hoe. Ze waren wel warm overigens. Al met al goed gegeten!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van de De Bengel heeft ons nachtje weg een extratje gegeven. We konden online snel en makkelijk bestellen nadat we een keuze hadden gemaakt uit het ruime aanbod. De bestelling werdt ruim optijd bezorgd en was goed verpakt dus ook nog warm na het voorgerecht. Het eten was echt super lekker daar was niks op aan te merken. We hebben er enorm van genoten.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect en heel lekker TOP

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten eten was lekker en warm. Bezorger was vriendelijk Super! Zeker een aanrader!!!!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was prima verzorgd. en de bestelling op tijd geleverd.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd, lekker en ze hadden die leuke vuurwerksticks die ze wel eens in je toetje doen wanneer je iets te vieren hebt bij t eten gedaan toen ik aangaf een jubileum te hebben. (Alleen t vlees van mn partner was helaas te lang gebakken want hij wil t graag rood hebben) voor de rest was alles goed geregeld.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, de ossehaas was perfect gebakken! Goed verzorgd allemaal, zoals we van de Bengel gewend zijn. Echt lekker gegeten. #support your locals.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, goede prijs, uitstekende bezorging en bezorgtijd

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker makkelijk, precies op tijd bezorgd, alles klopte exact, veeeel te veeel frietjes, en super lekkerijk en ...... betaalbaar !

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk de spareribs waren weer super mals zoals we dat van de bengel gewent zijn jammer dat we ze nog niet in 1 van jullie restaurants kunnen opeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd afgeleverd, kwaliteit zoals we gewend zijn en alles goed op temperatuur

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd met een glimlach en zoals we gewend zijn eten heerlijk

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect 👌🏻

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en goed warm. Alleen jammer dat bij mijn broodplank de gechten om erop te smeren miste.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was erg lekker en mooi op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en gewoon goed eten! Hetzelfde als in het restaurant

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ! Op tijd bezorgd. We hebben er van genoten!!!!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, netjes optijd en kwalitatief goed!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam op tijd.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit stipt op tijd bezorgd. Wij worden een terugkerende klant.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten. Voor eerst laten thuis bezorgen. Erg fijn dat het in ons gebied bezorgd wordt. Lekker veel friet en alles smaakte goed !

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super Goede bezorging en de kwaliteit was goed

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was op tijd. Eten was heerlijk en warm. Zoals gebruikelijk grote portie eten. De zoete spareribs waren heerlijk, zoals ik van de Bengel gewend ben. Echt een aanrader. Geweldig dat ze vanaf oktober ook bezorgen.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Zo fijn om toch te kunnen genieten van het heerlijke eten en chocolade mousse!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en warm en heerlijk !!!!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede kwaliteit en keurig op tijd bezorgd. We gaan zeker vaker bestellen!!!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten,thuisbezorgd!! Geweldig!!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, goed verpakt, genoeg en lekker eten. Zoals het hoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten nog lekker warm nergens over te klagen echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs in eerste instantie verbrand. Dit werd snel en goed opgelost. De nieuwe portie was heel lekker, precies zoals we gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker en optijd bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De veggie lasagne viel niet helemaal in de smaak met de courgette en aubergine. Helaas. De rest was zeer lekker we hebben weer genoten. spareribs, kipsate, zalm, garnalen spiesjes, stokbrood en friet met frikandel

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgt, is zoals in het restaurant harstikke lekker. Ik en mijn gezin zijn heel tevreden.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker als vanouds , alsof je zelf in het restaurantant zat. Hoeveelheid was prima maar vooral het was nog warm en op de afgesproken tijd afgeleverd. Klasse geregeld.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en netjes op tijd

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker spareribs! Echt heerlijk! Het eten lekker warm, netjes op tijd gekregen. Ik zou zeker vaker bij de bengel bestellen. Super tevreden!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, goed warme spare ribs! Op tijd bezorgd.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk te bestellen, op tijd bezorgd en net zo lekker (en warm) thuis opgediend als bij de Bengel zelf. Top!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle , en vriendelijke bezorging. Eten was heerlijk , goed verzorgd . Flinke porties . Voor herhaling vatbaar.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten warm , lekker gegeten. Super aanrader.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk doen we over

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Al jaren vaste klant in het restaurant, aangezien we de frietjes miste vandaag burger met friet besteld! Helaas was het niet de burger hoe wij het kende. Het was een standaart big mac broodje met saus en rode ui, gelukkig was het vlees wel lekker op smaak. In onze herinnering was de burger lekkerder dan helaas in het echt!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk kunnen smullen van de allerlekkerste spareribs met alles erop en eraan! Het was Top!!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd afgeleverd. Eten was nog warm. Ondanks dat je de ambiance mist was het eten weer verrukkelijk.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en fantastische service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker, warm en op tijd geleverd 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en compleet geleverd. Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super! Eten was bezocht en nog super warm en echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd Lekker warme eten Aardige levering 😉

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer top!!!!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt een feestje, de bezorging was perfect op tijd en het eten heerlijk en de frietjes nog lekker warm en knapperig zeker voor herhaling vatbaar

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld netjes op tijd thuis bezorgd ! Eten was prima en nog goed op temperatuur we hebben ervan genoten voor herhaling vatbaar !

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld netjes op tijd thuis bezorgd ! Eten was prima en nog goed op temperatuur we hebben ervan genoten voor herhaling vatbaar !

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en heerlijk gegeten !

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is nu voor de 2e keer voor gekomen dat we een biefstuk doorbakken ontvangen terwijl ik bij het bestellen in het vakje opmerkingen zet: allebei de biefstukken medium rare

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er op tijd en het was heerlijk!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, goed verzorgt. Prijs kwaliteit verhouding goed. Aanrader!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk diner voor twee. Het hoofdgerecht was voor ons beide voldoende, hoewel we in een restaurant vaak ook nog een dessert nemen.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd alles op goede temperatuur primal

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was wéér super. Goed geregeld met ophalen. Heerlijk om op een veilige manier toch te kunnen eten bij/met ons favoriete restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren een beetje erg aangebrand. Dit hebben we nooit meegemaakt als we bij jullie kwamen eten De mixed grill was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, op tijd bezorgt. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijke site om te bestellen De bezorging was optijd en het eten was heerlijk. We zullen zeker nog eens bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten van een heerlijk diner!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en goed eten!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! We hadden een aantal glutenvrije recepten en die waren keurig gelabeld. De rest was ook erg lekker. Bezorging precies om 18:00 uur. Keurig verzorgd allemaal.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipfingers waren niet te vreten koud en nul smaak

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer super lekker zoals altijd! Mijn complimenten voor de goede service, vorige keer was er wat vergeten en dat hebben ze goed opgelost :) Echt een aanrader!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en zelfs een fles dressing cadeau ivm viering pensioen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was op tijd en alles was warm

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en ruim op tijd bezorgd!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk zoals altijd! Bezorging was keurig op tijd en netjes verpakt. Eten was goed van temperatuur en natuurlijk smaak. Aanrader dus!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden deze keer voor een stoofpotje gekozen en het was weer geweldig lekker.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten en de levering was precies op tijd, super!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was sneller dan gepland! Top!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De spareribs die besteld waren hadden iets minder saus dan normaal gesproken (voorkeur is naar iets meer), maar de bereiding en malsheid van het vlees is altijd uitmuntend! Ook maakten de salade en de frietjes het weer een van mijn favoriete maaltijden van het jaar! Als ik het kon betalen kwam ik nog veel vaker!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van eten is goed zoals altijd! Alleen bij de bestelling miste de sausjes bij de friet en de doekjes voor de handen.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg.Alles was goed warm Alles was netjes verpakt , zeer vriendelijke bezorger die nog een liedje en vuurwerk had voor de jarige. Mijn schoonmoeder was blij verrast.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima professioneel proces. Voor herhaling vatbaar

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Correcte en tijdige bezorging. Een aanrader om een keer lekker het restaurant gevoel in huis te halen.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en optijd! enige minpunt was dat ik stokbrood met kruidenboter had besteld en de kruidenboter niet mee geleverd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel erg lekker. Super verzorgd en ingepakt. Meer dan we op kregen.... Bezorging was ook prima. Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Kan niet wachten tot de horeca open gaat en we er echt eens gezellig kunnen gaan eten. Bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima en bezorging precies op tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top Vooral de voorgerechten (zalmsalade en vispalet zijn aanraders

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer helemaal top goede service en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service, fijn online besteld prima op tijd het eten en het eten was weer voortreffelijk,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. En warm bij aflevering

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld bij de Bengel Eindhoven. Het werd precies op tijd bezorgd door een net zo vriendelijke bezorgster zoals we het personeel bij de Bengel ook kennen! Het eten was nog allemaal heerlijk warm en smaakte net zo goed als wanneer we in het restaurant kwamen eten! Echt top! Wij hebben genoten!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer super lekker en hele goede service.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en stipt optijd!!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd heerlijk!snelle veilige manier van oohalen!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Varkenshaas saté was heerlijk. Ik had het alleen als saté stokje(s) verwacht en niet als los vlees met saté saus.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk en de bestelling was stipt op tijd 👌

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgd, meer dan voldoende

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Op tijd bezorgd en net zo lekker als wanneer je in het restaurant zou eten. Echte aanrader.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, net zoals je gewend bent van De Bengel! De bezorging was prima op tijd, zelfs een beetje eerder. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd zoals afgesproken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgingen op tijd . Heel goed 👍👍👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet warm, jammer. Gelukkig hebben we een magnetron. Smaak was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, we hebben echt genoten van het eten! En de bezorging was binnen de aangegeven tijd. We kregen er nog een mooie roos bij. Zeker een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw weer lekker gegeten. En...... Keurig optijd bezorgd en alles warm. Alleen maar lof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en lekker Vriendelijke mensen daar En keurig op tyd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten word normaal door devbengel warm bezorgd, Helaas was het vandaag lauw eten . Jammer. Ik heb nog gebeld en men zou terug bellen maar is tot op heden niet gebeurd. Beetje teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, perfect restaurant om te laten bezorgen!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij de van fam van Wanrooij en van de Poel bestellen heel vaak maar dat van gisteren was zo verbrand dat ik het maar op de aanrecht heb gezet dan kan het straks zo in de kliko echt geschrokken nog nooit eerder zo gehad altyd een dikke 10 maar nu een 0

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer perfect mooi op tijd, lekker warm en vooral was het weer heerlijk.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was super fijn, ze waren er ruim optijd en daarvoor kregen we een mail met bericht dat ze onderweg waren. Het eten was zoals altijd heerlijk. Super genoten!!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig netjes op tijd geleverd met een nog warme bestelling. Het was heerlijk!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was letterlijk heerlijk! Riante porties en de sparerib viel letterlijk van het bot!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Keurig optijd. Gemakkelijk en veilig af te halen. Lekker warm en de kwaliteit die we verwachten van de bengel. Kortom perfect.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker zitten smikkelen. De bezorgde maaltijd was nog lekker warm en het was ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar alhoewel we uitkijken naar het moment dat we weer gezellig bij jullie aan een hoog tafeltje kunnen plaatsnemen.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren hier besteld en telkens weer heerlijk gegeten. Bestellen gaat zeer eenvoudig en bezorging is snel en altijd op tijd. Zeker aan te raden in deze tijd. Heerlijk om vanuit huis te eten!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gedeelte van de bestelling zat er niet bij. Al snel Gebeld voor het adres zodat het alsnog bezorgd kon worden. Met een lekker wijntje extra erbij en andere extras, super opgelost! Zo mag er altijd wel iets van de bestelling missen ;)

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd. Wat een heeeeeeerlijke spareribs. Mooie meer dan voldoende portie . Met een salade, 3 sauzen en frietjes

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Online een bestelling geplaatst voor 6 personen. Prima geregeld en gewoon op de tijd van afhalen klaar. Superservice. Goed verpakte spareribs die thuis nog steeds goed heet zijn en net zo lekker als in het restaurant. Dank jullie wel (B)engel.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Online op eenvoudige manier de maaltijd besteld. Site is erg gebruiksvriendelijk. Bij het afhalen werd ik vriendelijk begroet en heb per pin betaald. Na een paar minuten werd de maaltijd, keurig verpakt in een papieren draagtas inclusief servetten, aan me meegegeven. Thuis heerlijk de "Big Bengel Burger" (200 gram) opgegeten. Alles nog goed warm. Met drie sauzen, veel frites erbij en een overheerlijke salade met uitgebakken spekjes en dressing. Rapportcijfer voor de kwaliteit een dikke 8. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld en was bijna net zo lekker als bij jullie zelf eten, de spareribs waren alleen niet erg warm meer en ik woon op 2 miniten loopafstand...

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super aardige vrolijke bezorgster die stipt op tijd was! Eten was super, geen slappe frietjes wat normaal bij bezorging wel is! Ook het vlees, super mals. Spareribs vielen van het bot! Voor herhaling vatbaar!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect 👌🏻

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Alles zoals verwacht en stipt op tijd.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en alles goed word bezorgd!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg duur voor een minimale beleving! Het garnalen voorgerechtje viel erg tegen en het eten was niet heel warm. Ik had het geld liever niet uitgegeven en gewacht tot het restaurant weer open ging om daar uiteten te gaan.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, vlot bezorgd, door vriendelijke bezorger met lekkere biertjes :-) We hopen snel weer persoonlijk bij Bengel te kunnen dineren!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, die Mixed Grill bij de Bengel. Weer heerlijk genoten en precies op tijd bezorgd. Top!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, was meteen klaar toen ik kwam, goed verpakt. Enige minpunt, frietjes waren een beetje slap

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd. Heerlijke maaltijd

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling goed op tijd bezorgd. Lekker warm en ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Echt zoals we van de Bengel gewend zijn, maar dan thuis! En mooi op tijd bezorgd!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zo als altijd

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig: Zeer goede kwaliteit en de bezorging was precies op tijd.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heel lekker. Was wel jammer dat de soep miet meer heel warm was.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte heerlijk en was goed warm. Netjes op tijd geleverd, echt super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

perfect op tijd geleverd en goed warm en het belangrijkste heel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super lekker zoals gewoonlijk. Ook bij bezorging is het eten nog heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.....netjes op tijd en alles lekker warm. Zo fijn om niet thuis nog van alles te moeten bereiden in de keuken. Vriendelijke bezorger! We hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We kunnen niet wachten om weer fysiek bij jullie te komen eten, maar wat heerlijk was het om thuis te genieten van De Bengel! Bestelling was uitstekend verzorgd, het eten zoals we gewend zijn: heerlijk! Hou vol en blijf gezond ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna Alles was prima, alleen de frietjes vielen tegen, waren slap en niet goed gebakken....

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker als altijd. De spareribs zijn ideaal om af te halen, blijven goed warm en lekker

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! 1x spareribs is goed voor 2 personen

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was zeer goed

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed friet perfecte temperatuur. Salade echt vers. Gambas de juiste gaarheid. Biefstuk heel mals. En de spareribs viel bijna van het bot. Al bij al voor herhaling vatbaar.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en veul!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijke bezorgster

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superleuk dat jullie iets gedaan hadden met de opmerking dat mijn dochter jarig was. Het eten was nog superwarm en overheerlijk, complimenten

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, op tijd bezorgd en kwaliteit zoals je in het restaurant gewend bent.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt het was weer heerlijk! En zeker de leuke verassing voor onze dochter die jarig is. En er werd mooi gezongen door de bezorger inc vuurwerk ;) ze vond het geweldig

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed! Onze trouwdag heerlijk kunnen vieren met dit lekkers van de bengel! Goede service en kwalitatief goed eten! Complimenten!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging kwaliteit zelfde als in restaurant Grote hoeveelheid

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

top. ik had per abuis besteld in Eindhoven waar het Nuenen had moeten zijn. Perfect opgelost! Top.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke spareribs die van het botje vielen en perfect op smaak. Bestelling op de minuut nauwkeurig bezorgd!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt goed verzorgd en op tijd en super lekker ga zo door bedankt

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Setting is anders omdat het eten plaatsvind in de huiskamer maar de kwaliteit is er niet minder om. Heerlijk genoten van heerlijk eten. Dankjewel.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en op tijd. Alleen bij 1 kindergerecht zat frikandel ipv kipfingers.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed, helaas wel te veel besteld. Maar goed, morgen nog een keer lekker eten dus ;-). Had aangegeven dat onze zoon vandaag 3 jaar is geworden. Bij de bezorging van het eten werd hij persoonlijk toegezongen door de bezorger. Fantastisch, dit is wat we veel meer zouden moeten doen in deze tijd. Chapeau! Op dat moment heel verlegen maar hij had het er nog over toen hij naar bed ging. Bedankt!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gehele bestelling was super, spareribs top! Ook een vegetarische burger besteld, helaas was er iemand uitgeschoten met de pikante saus in de keuken en leek het meer op een vlamtosti als een hamburger. Voor de ene kant van de tafel was het eten een feestje voor de andere kant een drama (kon echt absoluut niet tegen pittig eten) Ben er zeker van dat we blijven bestellen maar dit was echt een grote teleurstelling, zet er dan op zijn minst bij dat hij spicy is. Voor €15 niet eetbaar weggegooid.. zonde! Gr. Johan

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heerlijk mals en smakelijk.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!! En de spare ribs vielen heerlijk van het bot af.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frietjes waren een beetje lauw maarja dat is te begrijpen als ze 20min moeten rijden. Het eten was verder super, de zelfde kwaliteit die je in het restaurant verwacht. Zeker een aanrader!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed verzorgt. Alleen jammer dat bij een mix schotel maar 1 salade word geleverd saus wel voor 2 personen.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom super lekker

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een dikke 10. Overheerlijk

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geweldig lekker gegeten. Snelle levering. Zoals vanouds hiervan genoten. Dank hiervoor

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs ooit

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de friet was niet gaar

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker! Aardappelschijfjes helaas erg slap/niet gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en keurig op tijd bezorgd! Lekker gegeten weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd bijzonder goed en zeer warm bezorgd door een aardige bezorgster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was super en meer dan zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super! complimenten 5 sterren Tevens een tip of er bij bestelling plaatsen ook de mogelijkheid kan komen zodat je fooi kunt geven voor de bezorger. . Tot de volgende keer Gr fam strijbos

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant zelf !! Zelfs het stokbrood was nog warm en knapperig , echt toppie

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, afhalen zonder wachten

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede site. Veel keus. Goede bezorging en heerlijk eten. Vers en warm.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was top! Voor herhaling vatbaar!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Jammer niet gezellig bij jullie hopelijk snel wel weer!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en nog heerlijk warm

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd op tijd, en super goed.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beleving van een avondje uit eten, kan helaas niemand thuis evenaren. Toch is het eten van de Bengel daardoor niet minder. Hier nu 2x eten besteld en het eten heeft dezelfde kwaliteit als in het restaurant. De temperatuur van het eten is ook uitstekend. Zeker een aanrader !

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker. Netjes op tijd bezorgd.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker gewoen goed

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor herhaling vatbaar 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben spareribs en biefstuk medium besteld. Het was heerlijk!!! Alles lekker warm, de biefstuk was perfect. Alles mooi op tijd bezorgd!!! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben zo blij dat De Bengel zijn producten bezorgd. Op zo'n manier kunnen wij ook tijdens de lockdown van de heerlijke maaltijden genieten. De kwaliteit van het eten was heel goed en de bezorging snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarschijnlijk door langere "transporttijd" (meerdere adressen?) maaltijd niet meer echt warm en frites lauw, slap en weinig cajunkruiden (was maar net gaar) hele andere ervaring dan vorige keer, toen was alles top! Bezorging was wel op de tijd zoals beloofd en spareribs en salade waren lekker.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gewoon lekker eten op zijn Bengels. De porties ruim voldoende friet zeker voldoende alles erbij zelfs de kruidenboter was meer leek wel als in het restaurant zelf (voor een normaal mens alsnog genoeg dan maar ik ben echt een sucker voor jullie kruidenboter) . We wonen kwartiertje rijden van de Bengel af maar was goed verpakt dat alles nog warm was. Dat heeft ons al die tijd tegen gehouden om eerder te bestellen, zal het nog warm zijn, ja dus, en wij zullen daarom zeker vaker bestellen !! Maar uiteraard hopen we gewoon dat jullie snel weer open mogen dan komen we eten.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was wederom genieten! Bestelling kwam op tijd en de osehaas was warm en mals en de rest ook!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Zoals altijd en thuisbezorgd dus ook. Goede service en op tijd bezorgd!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op tijd en nog goed warm

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en eten was super lekker en goed op temperatuur! Top service van een top restaurant!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk! Goed ingepakt zodat alles op temperatuur blijft! Een dikke tien!!!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, maar dat is het altijd bij de Bengel. Bezorging super, op tijd, alles goed warm en netjes ingepakt.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte levering, optijd, warm, vlees heerlijk mals en genoeg frietjes. We hebben heerlijk gegeten zoals we van de Bengel gewend zijn :)

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We eten regelmatig bij de Bengel en dat is altijd goed. Nu voor het eerst een keer besteld en laten bezorgen en dat was super geregeld. Friet apart in een papieren zak waardoor deze niet te slap was geworden en een lekkere salade erbij in afgesloten bakjes. Lekker gegeten!! En netjes op tijd bezorgd :)

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten stond klaar op bestelmoment, en was ondanks de kou en transport per fiets nog goed warm toen toen ik thuis kwam. Flinke porties, lekkere kwaliteit! Zeer tevreden

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top en de bezorger was er op het afgesproken moment! 👍

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijke bezorgster.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten en op de minuut af waren ze op tijd met de bezorging. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. De 1e keer dat we voor bezorging kozen. Goed ingepakt, alles nog lekker warm. Lekker warm vlees. Sausjes en de lekkere salade van de Bengel. Voldoende friet. Dus , helemaal geweldig. Zullen we vaker doen.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd op tijd geleverd, was echt nog heel warm rn smaakte heerlijk! Enige minpuntje 3 kleine bakjes sauss voor 3 personen te weinig. Maar voor de rest echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee menu besteld was lekker en warm Bezorger was vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte prima en het was mooi op tijd zeker voor herhaling vatbaar

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten! Zeker een aanrader! Het was echt precies op tijd geleverd en ook goed verpakt. Wij gaan dit zeker vaker doen!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd nog gebeld of mijn bestelling wel klopte. Dit vond ik erg handig omdat ik per ongeluk teveel frietjes had besteld. Super service 👍🏻

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en alles was warm en heel lekker , top !!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Malse spareribs en ze waren perfect op temperatuur!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en mooi op tijd!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker , mooi op tijd en klopte precies. Bedankt

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak/structuur vis ok.. sausjes matig.. had originele smaak verwacht. Voor die prijs 42,50€ schaaltje warme groenten verwacht.. nu hangt er n Snack sfeertje om heen. Jammer

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed top en lekker 😋😋

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verpakt en mooi ruim op tijd met bezorgen.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd! Mis natuurlijk wel de gezellige sfeer die bij jullie in de zaak hangt!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! En precies optijd bezorgd.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben nu voor de 2de X spareribs spicy en een broodje hamburger besteld. De spareribs zijn zo ontzettend mals. Echt heel lekker. En de hamburger is ook echt lekker. Het vlees van de hamburger is super. Dan krijg je er ook echt veel cajun frietjes bij. Meer dan genoeg. En dan ook nog die lekkere salade! Alsof we in de Bengel zelf zitten. Op tijd bezorgd en het was nog echt warm. Al met al top.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Goed en lekker eten. Prijs en kwaliteit is prima in verhouding

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker Precies op de afgesproken tijd geleverd Super Volgende keer zou ik het weer doen

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld ze komen precies op tijd en wederom voortreffelijk hoe alles ingepakt is en heerlijk smaakt. Kortom TOP

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd en heel goed van kwaliteit,zoals ik van jullie gewend ben maar als klein puntje te zout

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sparerib besteld maar die kwamen zo uit de magnetron waren echt niet knapperig of lekker bruin Smaak was op zich oké maar je mist toch wat als ze niet beetje krokant/bruin zijn.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Snel geleverd en het eten was net zoals in het restaurant 😍

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede bezorging! Gewoon perfect!!!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bengel zoals het altijd is, gewoon goed! Ruime porties en het eten was nog goed warm toen het bezorgd werd, wat netjes op de afgesproken tijd was. Top!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Zoals vanouds.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was gewoon erg goed, evenals een aantal weken geleden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles was netjes verzorgd en de bezorging was goed geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals heerlijk malse spare ribs en mixed grill. En weer de heerlijke bengeldressing gekocht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld, met werk besteld en alles was netjes per gerecht verpakt. Zo kon iedereen zonder zoek en deelwerk beginnen aan zijn maaltijd. Top service!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg goed!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eenvoudig bestelproces, bezorging precies op tijd, kwaliteit van het eten zoals we gewend zijn bij de Bengel. Helaas geen groenten bij het gerecht. Prijs/kwaliteit voor thuisbezorging aan de hoge kant.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was stipt optijd en het eten was super! De ossenhaas was heerlijk mals en de spareribs vielen van het botje af. Voor herhaling vatbaar!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

deh wa verekkes lekker weer. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten ook gisteravond weer heerlijk, mooi op tijd geleverd en het was lekker warm. Echt top, kunnen er velen nog wat van leren!!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en alles was goed warm! Aanrader!!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag laten bezorgen! Super netjes alles goed apart verpakt en mooi op de aangegeven tijd bezorgd! Het was super lekker en de spareribs weer van top kwaliteit heerlijk super mals. Zeker weer voor herhaling vatbaar

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt mega lekker en echt waar voor je geld. De burger was top de friet heerlijk en de spareribs veel beter dan van een “spareribketen”

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis uit eten. Geleverd volgens planning, netjes verzorgd en lekker.. Zeker een aanrader.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prachtig op tijd, had iets warmer gemogen, maar ah gezien de afstand zeker voor herhaling vatbaar

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een super lieve mensen daar! Ik had even wat pech me go-sharing scooter en ze gingen naar buiten voor steun en eventueel hulp. Natuurlijk DE SPARERIBS goddelijk !! En veel cadeautjes in the bag #imlovinit

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker en goed op temperatuur , en afgeleverd op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was perfect op tijd. De spareribs waren nog goed van temperatuur. Het vlees van de mixed grill was aan de koude kant. Dat deed helaas af aan de smaak!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, keurig verpakt. De vlees, vis en salade waren zoals normaal in het restaurant. De frietjes waren echter slap en lauw. Zagen er totaal niet smakelijk uit en smaakten ook niet. Jammer, maar voor dit bedrag bestel ik een volgende keer elders lekkerder eten.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk spare ribs laten bezorgen. Super mals, mooi op tijd bezorgd. Zeker een aanrader

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, omdat we hongerrrrrr hadden😜 en lekkerrrrrr. Alleen jammer dat je op de website geen fooi toe kunt voegen.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker zoals altijd, lekker veel en goed, snelle service ook

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is top, meerdere malen hier besteld. Blijf het ook doen!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zoals gewoonlijk super en meer dan genoeg!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het waren heerlijk malse spareribs en ruim voldoende frietjes. Ga zo door!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is altyd goed bij de bengel Keurig op tijd Ga zo door supper

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heerlijk!!! Zo ontzettend mals, niet normaal!!! Het stokbrood waren ze vergeten maar na één belletje stonden ze binnen een kwartier weer aan de deur.. Super snel opgelost en lekker gegeten. We gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor de 2e keer goed bevallen, dus tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd ook prima op tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed als altijd alleen waren (ondanks verzoek bij bestelling voor extra check) er 2 sauzen niet aanwezig waarvan 1 er nog los van is bijbesteld (en dus extra is betaald).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en alles was lekker! Ook was het veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker optijd bezorgd en nog lekker warm . Bestellen zeker vaker hier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect ..en heerlijk zoals altijd

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was gewoon perfect! Netjes op tijd bezorgd en het eten was ècht heeerlijk... Bedankt!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect alleen hamburger was niet zo warm misschien een tip het vlees apart in folie te doen ipv op een koud broodje maar alles was heerlijk

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat we besteld hadden was lekker!!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en alles was nog goed warm!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Super lekker gegeten. Volgende X bestellen we hier weer.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, precies op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

net zo lekker als we al gewend waren, prima bezorgservice!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk malse spareribs met een geheel verzorgde maaltijd! Sausjes, salade, servetten en doekje voor je handen zat er allemaal bij. Top!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en optijd bezorgt! Grote porties alleen helaas de stokbrood met kruidenboter vergeten! Verder alles in orde

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hachee was heerlijk. Een aanrader !

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sterretjes werken niet. Dat mag 2x alle sterretjes zijn. Het eten was prima in orde en het heeft iedereen uitstekend gesmaakt. Ook de bezorging was goed, een minuut of 10 voor de afgesproken tijd. Alles was ook goed verpakt en het bleef lang genoeg warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd volgens afgesproken tijd. Heerlijk gegeten

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede hoeveelheid. Echt waar voor je geld.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs! Goed geregeld met afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk warm! Knapperige frietjes, de allerlekkerste en smaakvolle spareribs. Aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op aangegeven tijd bezorgd, alles was super. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor de tweede keer. Bezorging was op tijd en vriendelijk. We bestellen zeker nog een keer!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade krokante garnaal was wat karig en de friet klef. Biefstuk wel lekker medium gebakken en een groot stuk. De Bengel is beter om te eten in het restaurant. Eten vers houden bij bezorging is toch moeilijker..

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben ontzettend lekker gegeten gisterenavond. De bezorging was exact op tijd en hield rekening met slapende kinderen door aan te kloppen zoals gevraagd. Het eten was van goede kwaliteit en smaakte zoals bij de bengel zelf. Helaas wel wat teleurstelling over de hamburger, deze was wat taai en droog. Voor de rest niets te klagen en voor herhaling vatbaar!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker malse spare ribs en de smaak was voortreffelijk lekkere friet en het bekende bakje sla erbij heerlijk gegeten

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd en lekker. Ook de vraag naar bijzondere opmerkingen en vragen werd goed opgepikt. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en voelde als uit eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker en zelfs bij afhalen is het thuisgekomen nog heel goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hele goede seevice lekker eten net of als bij de bengel en lekker hoed warm slkes aangeleverd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, kwaliteit zoals we van de Bengel in het restaurant gewend zijn. Ook de bezorging was vriendelijk en ruim op tijd. Top!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, lekker van smaak en ook nog warm als je thuis bent. Aanrader!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, spareribs als van ouds, vielen letterlijk van het bot. Garnalen spiesjes ook top. Genoeg en lekker wat wil je meer. 18:30 gevraagd te bezorgen en 5 min voor tijd geleverd, dat zie je ook niet overal.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service, foutje in bestelling snel en zorgvuldig herstelt. De bengelburgers waren zoals in het restaurant geweldig.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een bezorging met een lach! Het eten was heerlijk en van goede kwaliteit. Een echte aanrader!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, jammer dat dit thuis moest gebeuren . Complimenten we hebben ervan genoten.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat we helaas nu bij jullie kunnen komen eten het maar lekker in huis gehaald! Het was heerlijk warm nog super kwaliteit ook nu dat het bezorgd word! Een echte aanrader!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super ! Precies op tijd bezorgd en het was erg lekker , grote zak friet erbij voor herhaling vatbaar

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd, Warm Overheerlijk.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al het eten was nog lekker warm na de bezorging. Precies optijd en de kwaliteit goed! Spare ribs vaker gegeten maar deze keer vielen ze echt van het bot!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten...alsof we bij jullie in het restaurant zaten. Misschien is er een mogelijkheid om de soep anders te leveren. Deze had gelekt en hierdoor zat veel onder de soep. En we hadden een broodplank besteld maar kregen brood met kruidenboter. Maar zoals ik al zei...we hebben er heerlijk van gegeten.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Complimenten voor de heerlijke gerechten. Eten was nog erg warm toen we thuis aankwamen, zelf frites was nog heerlijk warm. Alles was netjes verpakt en stond op het afgesproken tijdstip klaar. Gaan we snel nog eens doen.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipte bezorging op de gevraagde tijd. Heerlijk eten zoals je gewend bent van De Bengel. Goed ingepakt en dus heerlijk op temperatuur geleverd. Aardige en beleefde bezorger.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je niet bij de biefstuk als je deze aanklikt, hoe deze gebakken wil hebben. Dit is wel op te lossen door het bij de opmerkingen te vermelden. Bij de truffelburger mag best bij komen te staan dat deze medium rare wordt gebakken., zodat men kan aangeven of de burger moet worden doorgebakken. Ik kan niet tegen rauw vlees krijg hier als ik niet meteen anti-worm tabletten pak wormpjes van en ontzettende maagpijn. Gelukkig had ik tabletten in huis maar heb voor de zekerheid zelf de hamburger nogmaals in de pan verder gebakken zodat hij niet meer rauw was. Daarnaast staat er dat er bij iedere gerecht diverse sausjes worden geserveerd. We kregen in totaal 3 bakjes saus voor 4 personen. We hadden eigenlijk verwacht dat we per persoon 3 bakjes zouden krijgen of op zijn minst 6 bakjes in totaal. Wij vinden het altijd super bij de Bengel maar of we nogmaals thuis laten bezorgen daar moeten we nog een keer over nadenken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Fijn om weer de Bengel smaak te proeven. Alles goed warm en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima Mooi op tijd en nog warm Als we niet naar de bengel kennen komt de bengel bij ons

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en goed geregeld bij het afhalen!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Goed warm en op tijd bezorgd

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als in t restaurant zelf altijd top eten en goede service!!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en erg lekker. Zoals je bent gewend in het restaurant zo krijg je het ook thuis.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was precies op de gevraagde tijd geleverd. Goed op temperatuur en lekker als altijd!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen de tijd bezorgd. Alles was warm. Zelfs na het eten van het voorgerecht! Was het hoofdgerecht warm. En ja de spare ribs mals en heerlijk gekruid!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoeg keuze op de kaart. Bezorging was precies op tijd. Eten was warm bij aankomst. Het was net of we gewoon bij de Bengel waren, zo goed smaakte het eten thuis. We hebben erg lekker (uit)gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Bezorger mooi op tijd. Enige suggestie zou zijn verpakken in karton ipv plastic.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere gerechten. Met name de spare rib was lekker mals en gleed zo van het bot. Super.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een uitmuntend stukkie rib, maar die frieten konden beter. Heb genoten!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Avondje genieten

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was nog heerlijk warm. Vlees was lekker mals. Het brood was goed vers en de kruidenboter en saladedressing hadden de smaak zoals we gewend zijn van de Bengel. Frietjes waren een beetje slapper, maar dat is logisch bij een bezorging vinden wij. Ondanks dat was de friet nog steeds genieten. We zijn blij dat we de Bengel een beetje hebben kunnen steunen in deze tijd. En het eten was écht genieten! We zijn thuis uit eten geweest voor ons gevoel.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein foutje gemaakt,maar dit direct opgelost!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles werd precies op tijd bezorgd en het smaakte heerlijk! Wij gaan hier zeker vaker bestellen :D

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Vlees van de spareribs viel van de botjes af, zo mals was het. Alleen de frietjes waren wat slap maar alles was nog goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging! Precies optijd geleverd! En het eten was heerlijk zoals je gewend bent als je uiteten gaat bij de Bengel! Warm, mals en perfect gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal top geregeld. Lekker de bengel in huis gehaald met de kwaliteit zoals je dat in het restaurant bracht. Keurig netjes op de aangegeven tijd bezorgd en warm. Heel de eettafel stond vol lekkere gerechten.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op de afgesproken tijd bezorgd en heerlijk gegeten zoals we gewend zijn van De Bengel

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer thuis laten bezorgen en de kwaliteit was net zo goed als in het restaurant. Top!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom lekker, en keurig op tijd. Top!!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! 👍🏼

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijn top de salade ook en de Cajun frites ook.. maar jammer dat er bij 5 porties spare ribs maar 1 bakje knoflook 1 bakje ketchup en 1 bakje mayonaise bij zat... ik denk dat dat ook fout gegaan is.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs / kwaliteit is in balans. Basis burger zonder veel poespas. Lekkere salade met krokante spekjes en een heerlijke dressing. Frietjes met of zonder kruiden en daarbij nog 3 sausjes geserveerd. Compleet dus voor een prima prijs.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Goed warm en veel eten.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en nog thuis bezorgd ook wat wil je nog meer wij zijn dik tevreden

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit Goed op temperatuur Prima levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten was goed. Spareribs waren erg mals. Biefstuk smaakte ook erg goed. Salades en sausjes waren prima. Bezorging was goed op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en snel door een leuke bezorgster afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suppper supper lekker gegeten. echt een heerlijke afsluiter van herfst vakantie... en top team en top eten.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd maar had zoiets van als ik daar zit is het lekkerder haha

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd. Een tip: kroepoek niet bij het warme eten in de box doen. Deze word namelijk taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en goed eten. Soep waren ze vergeten maar dit werd snel opgelost.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren perfect op tijd. Het eten was heerlijk, zoals altijd bij jullie. We gaan zeker nogmaals bezorgen. 1 klein minpuntje De frietjes waren ietskes slap, als deze net iets langer doorgebakken waren waren ze perfect. Wellicht de zak ook openlaten waarin de friet verpakt wordt. Zodat het niet gaat condenseren.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten besteld en laten thuisbezorgen het was goed warm en heerlijk zoals altijd

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten was prima verzorgd echt een aanrader

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om ondanks de sluiting van de horeca alsnog te kunnen genieten van het lekkere eten van de Bengel. Heerlijke garnalencocktail en spareribs volledig verzorgt met sausjes, veel friet en de bekende salade. De Bengel is sowieso een aanrader maar zeker ook te bestellen. Zou willen dat dit altijd een mogelijkheid was!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was te laat.en de ossenhaas was koud.de rest was okay.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heeeeeerlijk gegeten. Eten is goed warm bij aankomst, bezorger was vrolijk! Ik zeg tot de volgende keer maar weer :)

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, goed warm, we hebben er lekker van zitten eten. Voor herhaling vatbaar👍

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de Bengel; maar dan thuis! Stipt op tijd, ruime porties heerlijke cajunfrites, de vertrouwde Bengel dressing op de salade en uiteraard de allerlekkerste sparring ter wereld. Bedankt!!! We weten jullie te vinden!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker! De ossenhaas was perfect gebakken en heerlijk mals. Goed verzorgd en netjes verpakt. Verliefd op jullie dressing.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super warm Heerlijk gegeten Goede service

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top. Warm. Lekker. En goeie service.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gewone frietjes bij de kip ontbraken.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden eten laten bezorgen op meerdere adressen zodat we to ze bruiloft mooi af konden sluiten. Netjes van te voren even gebeld hoe we dit het beste konden regelen en ze hadden zelfs meerder bezorgers ingezet om alles op hetzelfde tijdstip te bezorgen. En super goed gegaan, perfect op tijd. En ondanks het bezorgen en de plastic bakjes was het eten echt super lekker. Wel moeilijk om dan de gangen in de juiste volgorde op te eten ;-).

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden eten laten bezorgen op meerdere adressen zodat we to ze bruiloft mooi af konden sluiten. Netjes van te voren even gebeld hoe we dit het beste konden regelen en ze hadden zelfs meerder bezorgers ingezet om alles op hetzelfde tijdstip te bezorgen. En super goed gegaan, perfect op tijd. En ondanks het bezorgen en de plastic bakjes was het eten echt super lekker. Wel moeilijk om dan de gangen in de juiste volgorde op te eten ;-).

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Mix besteld van spare ribs. Enige minpunt was, dat het verschil in smaak (zoet of pittig) niet was aangegeven, maar ook niet duidelijk te proeven was.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle, vriendelijke bezorging!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de heerlijke spareribs, Cajun frietjes en salade!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij komen regelmatig in de zaak op het stationsplein in Eindhoven. Het eten en de service zijn daar altijd top. Het is mooi te zien dat ze dat nu doorgetrokken hebben naar de nieuwe service verlening, het thuisbezorgen.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed! Bezorging precies op tijd. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb vandaag voor de eerste keer eten laten bezorgen door de bengel Eindhoven. Ze waren mooi op tijd en het eten was warm. En echt heerlijk gegeten!! Binnenkort wéér. Echt voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Levering op tijd en het eten was super. Ondanks het bezorgen was alles warm vers mals en lekker. Gaan we zeer zeker vader doen. Succes de komende periode

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service goed begin van de herfstvakantie met de Bengel thuis (-: Kinderen waren alle 3 verrast. Mischien volgende keer de frites zakken open houden dan word de frites niet zo zacht. voor herhaling vatbaar. En hopelijk weer snel eten in het restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vanavond de beste Spareribs ooit gegeten!! Super snelle bezorging en super lekker!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, op tijd bezorgd!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste de verrassing bij het kindermenu en en de friet was koud

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijke bezorging!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker! Bezorging ook optijd met aardige jongen! Top!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer dat we online besteld hebben en mee naar huis genomen en het was zeker voor herhaling vatbaar alles was goed warm en smaakte lekker👍

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk. Zou ook fijn zijn als het ook thuis bezorgt kan worden

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg Lekker en snel klaar !

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, alleen jammer dat de stroganoff saus er niet bij zat.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit keer een afhaalbestelling die mooi op tijd klaar stond. Het eten was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg jammer voor mn zoontje van 5 dat we een kindermenu bestelle en bij thuis komst zien we dat er geen verassing bij t menu zit.. Dat telt voor een kind. Eten was prima verder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

bestelling was warm, goed ingepakt en alles was goed gaar. Heerlijke schnitzels en spare-ribs zoet. Ook de salade in de bakjes waren prima. Een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren echt niet zoals ik ze gewend ben bij de bengel. Heel droog en taai en weinig smaak. Er zit ook een heel homp vlees aan de spareribs wat ik eigenlijk nooit gezien heb bij spareribs. Prima dat je veel vlees krijgt voor je geld, maar dan moet het wel goed te eten zijn :)

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

spareribs vielen tegen,leken wel opgewarmde stukjes die over waren.Gedeelte erg droog en andere helft behoorlijk vettig.Ook de sla leek niet vers en erg weinig dressing.absoluut niet zoals we gewend zijn.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Al jaren gaan wij eten bij de bengel in het restaurant. Altijd super tevreden geweest dus dachten we halen een keertje af. Helaas waren de frietjes koud, en de salade was helemaal bruin en slap. we hadden een brood plankje erbij besteld maar kregen maar 4 stukjes brood maar wel 6 bakjes met saus?? helaas geen aanrader. De volgende keer eten we wel weer gewoon in het restaurant.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ben wel redelijk bekend met de spareribs bij de bengel en heb ze meerdere keren gehad. Deze keer vielen ze helaas wat tegen omdat ze heel droog waren en weinig smaak. Ik ben benieuwd hoe ze de volgende keer zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk online bestellen en betalen , en heerlijk gegeten

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kanker lekker

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld! De vorige keer in Nuenen een maaltijdsalade gehaald. Deze vond ik toen qua portie wat weinig, heb dit ook als feedback gegeven. Deze keer in Eindhoven een grotere portie. Voldoende en erg goed gegeten weer!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Heerlijk genoten van een perfecte Argentijnse Ossenhaas, met de overbekende en overheerlijke cajun frietjes!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren top. Vergelijkbaar met normaal in het restaurant. Friet en salade waren ook vers en van goede kwaliteit. De bengel burger viel tegen. Was een broodje met burger en saus. Zat verder niks op.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb jullie spareribs nogmaals opgewarmd in mijn Green Egg, smaak was goud. Als jullie nu eens een spareribs expres opzetten, bereid met de GE, dan moeten jullie toch goud in handen hebben??

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor 8 personen eten besteld. Kon het binnen een half uurtje ophalen. Al het eten was nog lekker warm en smaakte goed.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt superlekker

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, maar verrassend veel; voor mij persoonlijk zijn kleinere porties meer gewenst